Clinics

Freerun is voor iedereen

Bij Rooftop Kings is iedereen welkom die aan zijn conditie wil werken door lekker te bewegen. We organiseren dan ook niet alleen lessen voor kinderen, maar ook leuke workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens een workshop maak je kennis met het fenomeen freerunnen en wie weet vind je het wel zo leuk dat het jouw nieuwe sport wordt.

Is je kind jarig en wil je eens wat anders doen dan cupcakes bakken of naar het zwembad? Reserveer dan een freerun verjaardagsfeestje. Tijdens het feestje maken de kinderen op een veilige manier kennis met freerunnen. Een leuk idee als jouw kind al een enthousiast freerun deelnemer is en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes hier ook graag kennis mee wil laten maken.

Het feestje duurt anderhalf uur en word gegeven door een professionele begeleider.

Kosten

Indoor Freerunfeestje: € 150,-

Heeft u verdere vragen neem dan gerust contact op.

Zoek je een leuke activiteit om te doen met de kinderen? Maak dan een afspraak voor een freerun les bij u op locatie. We laten de kinderen kennismaken met het freerunnen en daarna mogen ze zich heerlijk uitleven op het parcours. Uiteraard is er op ieder moment professioneel toezicht zodat de kinderen veilig hun gang kunnen gaan.

Sta je met je bedrijf op een event en wil je jouw zaak op een ludieke manier onder de aandacht brengen? Laat Rooftop Kings dan een workshop freerun organiseren waar medewerkers en bezoekers aan deel kunnen nemen. Dit kan zowel indoor als outdoor. Vraag tijdig een offerte aan zodat we de datum in onze agenda kunnen noteren zodat je zeker weet dat je op ons kunt rekenen.