Rotterdam Crooswijk

Over de lessen

Freerunning is een spectaculaire sport! Je gaat zo creatief mogelijk van A naar B. Dit wordt gedaan door jezelf te verplaatsen over en langs obstakels. De lessen worden gegeven in een veilige indoorlocatie onder toezicht van een professionele begeleider.

Ook kinderen met aandoeningen zoals ADHD en autisme zijn van harte welkom. Wij zorgen altijd voor een vertrouwde omgeving waar ook een kind met een beperking zich goed op zijn gemak voelt.

Voor freerunlessen in Rotterdam en Spijkenisse kun je bij Rooftop Kings terecht op 6 verschillende locaties.

Rotterdam Crooswijk

Dagen
Tijden
Adres
Maandag
Dinsdag
Woensdag
17:00 – 18:00
18:00 – 19:00
19:00 – 20:00
Isaäc Hubertstraat 153
, 3034 CS Rotterdam
Donderdag
Vrijdag

Abonnementen

Voor beide abonnementen geldt dat er in de maand augustus niet geïncasseerd wordt en alleen gewerkt wordt met automatische incasso. Er word een maand vooruit rond de 25e van de maand geïncasseerd.

Maand abonnement

30 euro per maand
+-40 weken per jaar
Maandelijks opzegbaar
1 keer in de week freerunnen

Maand abonnement

50 euro per maand
+-40 weken per jaar
Maandelijks opzegbaar
2 keer in de week freerunnen

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Rooftop Kings is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur van de gemeente Rotterdam. Dit betekent dat ouders die moeten rondkomen van een minimum inkomen gebruik kunnen maken van een bijdrage uit dit fonds als ze hun kind laten deelnemen aan de freerun lessen in Rotterdam. De aanvraag kan onder meer worden gedaan door een leraar op school, een lid van het wijkteam of een schuldhulpverlener. Meer informatie is te lezen op de website van het Jeugdfonds Sport en Cultuur.