FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen mbt proeflessen, reglementen, opzeggingen etc., dan kunt u hier een antwoord vinden op uw vraag. Mochten er toch nog vragen zijn, kunt u deze stellen via info@rooftopkings.nl.

Je kunt een proefles aanvragen via deze link. Ook staat er rechtsboven in de website een knop waarbij je direct door wordt gestuurd naar de inschrijving.

Er is één gratis proefles, hierna heeft u de optie om een abonnement af te sluiten bij ons.

De minimale leeftijd voor een proefles is 6 jaar. Van de leeftijd 6 tot 8 wordt er samen met de docent en de ouder gekeken of het kind al klaar is voor de sport.

Als er ruimte is in de les is het mogelijk om een proefles aan te vragen.

Er zijn twee soorten abonnementen:

€25,- p.m. voor 1 keer in de week freerunnen

€45,- p.m. voor 2 keer in de week freerunnen

Voor beide abonnementen geldt dat er in de maand augustus niet geïncasseerd wordt en alleen gewerkt wordt met automatische incasso. Er wordt een maand vooruit geïncasseerd, rond de 25e vindt de afschrijving plaats.

Als je kind een blessure heeft opgelopen tijdens een van onze lessen en hierdoor langdurig niet kan sporten, zetten we per direct het abonnement op pauze.

Nee, de lessen gaan niet door in de schoolvakanties.

Je kunt je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar info@rooftopkings.nl, met als onderwerp: Opzegging [naam].

Je kunt elk moment opzeggen.

Er is een opzegtermijn van 1 maand, dit betekend dat er nog 1 incasso zal plaatsvinden na opzegging, in deze maand is het nog steeds toe gestaan om te trainen.